Jan Hanlo Essayprijs

De Jan Hanlo Essayprijs is een tweejaarlijkse prijs die voor het eerst werd uitgereikt in 1999, na de dertigste sterfdag van de schrijver. Er zijn twee prijzen per editie: de Essayprijs Groot voor de beste essaybundel en de Essayprijs Klein voor het beste essay.

Jan Hanlo Essayprijs Klein 2021

Het is vanaf nu weer mogelijk om in te zenden voor de Jan Hanlo Essayprijs Klein 2021. Het thema van dit jaar is ‘Nooit meer stil’. Inzenden kan tot 1 februari 2021 en de prijsuitreiking vindt plaats op 20 mei. Reglement Essayprijs Klein.

Jan Hanlo Essayprijs Groot 2021

Het is vanaf nu weer mogelijk om in te zenden voor de Jan Hanlo Essayprijs Groot 2021. Bundels die in 2019 of 2020 zijn verschenen maken kans op de prijs. Inzenden kan tot 1 februari 2021 en de prijsuitreiking vindt plaats op 20 mei. Reglement Essayprijs Groot.