Taalbeheersing maakt het verschil

Oproep voor bijdragen VIOT 2021

Op 20, 21 en 22 januari 2021 vindt aan de Universiteit Gent het vijftiende taalbeheersingscongres plaats van de Vereniging Interuniversitair Overleg Taalbeheersing (VIOT). Het thema voor dit congres is “Taalbeheersing maakt het verschil”. De congresorganisatie nodigt u van harte uit om een bijdrage aan het congres te leveren.

De deadline voor het voorstellen van panels, workshops en rondetafelsessies is 15 maart 2020. Voor lezingen is de deadline 15 mei.

Meer informatie over het thema, de keynote-sprekers en het indienen van voorstellen kunt u vinden op de website.

Het organiserend comité bestaat uit Catherine Bouko, Sofie Decock, Tom De Moor, Filip Devos, Thijs Gillioen, Geert Jacobs, Marie Jacobs, Chloé Lybaert, Mathias Seghers, Stef Slembrouck, Martina Temmerman, Dorien Van De Mieroop, Luuk Van Waes, Martine Verjans en Sofie Verkest.

Voor vragen of informatie, neem contact op met: viot2021@ugent.be