Uit mijn hoofd: ‘mi have een droom Rotterdam, 2059)’ van Ramsey Nasr

Door Luck van Leeuwen

(Bekijk deze video op YouTube)

Dit bericht is geplaatst in video met de tags . Bookmark de permalink.

5 Responses to Uit mijn hoofd: ‘mi have een droom Rotterdam, 2059)’ van Ramsey Nasr

 1. Dirkje Adtman schreef:

  Prachtig!

 2. chris van de Ven schreef:

  Geweldig. Albert Vogel is teruggekom. Meer van dit soort video’s graag! Laat Jan Campert horen en ook Elsschot. Ik weet dat je die kent. Mijn moeder is al jaren dood, haar declameren zal ik nooit vergeten. jij geeft het weer een nieuw leven. Stel een oeuvre samen en ga er mee het toneel op Beetje Annie MG ertussen en mensen zullen er van smullen. Ik in ieder geval in hoge mate!!

 3. Daan schreef:

  Mooi gedaan.

 4. Anoniem schreef:

  Wauw! Geweldig, Luck!

Laat een reactie achter