Uit mijn hoofd: Jan Kal, Waarom ik geen neerlandistiek studeer

Door Marc van Oostendorp

Deze week beginnen overal de nieuwe studenten Nederlands aan de introductieweek van hun studie. Welkom!

(Bekijk deze video op YouTube)

Over Marc van Oostendorp

Marc van Oostendorp is onderzoeker aan het Meertens Instituut (KNAW). hoogleraar aan de Radboud Universiteit en hoofdredacteur van Neerlandistiek. Hij heeft een website, een YouTube-kanaal en een Twitter-account.
Dit bericht is geplaatst in video. Bookmark de permalink.

1 Response to Uit mijn hoofd: Jan Kal, Waarom ik geen neerlandistiek studeer

  1. DirkJan schreef:

    Jan Kal is eind jaren zestig medicijnen in Amsterdam gaan studeren, maar heeft de studie nooit afgemaakt door een alles verzengende verloren jeugdliefde. Later is hij nog parttime gaan werken in de bibliotheek van de Vrije Universiteit.

Laat een reactie achter