Scholingsmogelijkheden Radboud Universiteit

Tweejarige educatieve master Nederlands

De Radboud Universiteit biedt tweejarige educatieve masters aan die vakinhoud en vakdidactiek integreren. Studenten lopen twee jaar stage en ontvangen kleinschalig onderwijs. Het resultaat? Uitstekende docenten van academisch niveau met een eerstegraads lesbevoegdheid Nederlands. Wil je in september 2019 beginnen? Meld je dan snel aan, want de inschrijftermijn loopt tot 1 mei. Ga naar de website..

Nascholing docenten Nederlands

Wil je je lespraktijk en/of curriculum verrijken met de nieuwste wetenschappelijke inzichten? De Radboud Universiteit biedt docenten met een eerstegraads bevoegdheid de mogelijkheid actuele mastercursussen te volgen op het terrein van de Nederlandse letterkunde, de Nederlandse taalkunde en de taalbeheersing. Samen met studenten uit de tweejarige educatieve master Nederlands verdiep je je in recente vakinhoudelijke ontwikkelingen, en onderzoek je hoe deze zich verhouden tot het schoolvak Nederlands. Ga naar de website.