Call for abstracts: Globalisering

Publiceren in Vooys? Stuur nu je abstract in

Tijdschrift Vooys nodigt wetenschappers én aanstormend talent uit om hun wetenschappelijke inzichten te delen rondom het thema globalisering en de effecten daarvan in relatie tot de literatuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de tegenstelling tussen stad en platteland, lokaliteit en globaliteit, maar ook aan onderwerpen als de vluchtelingenproblematiek of kosmopolitisme. Het thema mag dus breed opgevat worden, we zijn vooral heel benieuwd naar jóuw ideeën.

N.B. We zijn zowel op zoek naar artikelen in relatie tot de moderne als de historische (Nederlandse) letterkunde.

Stuur een abstract in van jouw (idee voor een) artikel (maximaal 4000 woorden) of wetenschappelijk essay (maximaal 3000 woorden), en wie weet heb jij straks een publicatie in tijdschrift Vooys op je naam staan.

Deadline: wij ontvangen abstracts graag vóór 5 januari. De eerste versie van het artikel zul je, als je abstract aangenomen wordt, begin mei 2019 moeten aanleveren.

Informatie over het aanleveren en de gewenste vorm van je abstract vind je hier.