Showquiz: Hoe zagen die neerlandici er eigenlijk uit?

Gegroet, vrienden van de verscheiden neerlandici! Zo snel als de vorige week de neerlandistische mystery guest geraden werd (het was Hendrik Entjes), zo oorverdovend was de radiostilte met betrekking tot de oproep naar beeldmateriaal van neerlandici waarvan niet meteen een foto te vinden is. Bestaat er dan werkelijk geen enkele afbeelding van Karel Reijnders of D.C. Tinbergen op het internet? Dat kan ik niet geloven. En anders moet er toch iemand zijn met een fotoalbum die even een scan wil maken. Ik weet wel dat het even wat moeite kost, maar denk eens aan al die inspanningen die zij zich getroost hebben om ons het neerlandistische bestaan aangenamer te maken. Laat hen niet gezichtloos op het internet blijven!

Ik laat dus als oproep Karel Reijnders en D.C. Tinbergen staan, en voeg daar voor de komende week Jacobus Heinsius aan toe. Net als Tinbergen een neerlandicus met verwante achternaamgenoten die bekender zijn, dus moeilijk in afbeelding te vinden. Wie spoort hem op?

En dan ten slotte de opgave van deze week. Wie is dit?