Hoera! 14 halve sonnetten!

Zondag begonnen we hier op Neerlandistiek een crowdfundingsactie: we roepen lezers van Neerlandistiek op om ons eenmalig te helpen om dit tijdschrift volgend jaar nog een beetje mooier te maken en onze langlopende reeks ‘Een geschiedenis van het Nederlands in 196 sonnetten’ af te sluiten met 14 gloednieuwe gedichten van vooraanstaande hedendaagse dichters.

En we zijn nu halverwege! Daar zijn we blij om, al betekent het natuurlijk niet dat we nu klaar zijn. Iedereen die Neerlandistiek nog steeds een warm hart toedraagt kan geven.

Bovendien kun je helpen door andere mensen – collega’s, vrienden, wie je maar wilt – te stimuleren om ook mee te doen. Dat alles op het onderstaande adres!

https://www.voordekunst.nl/projecten/6136-14-gloednieuwe-sonnetten

Over Marc van Oostendorp

Marc van Oostendorp is onderzoeker aan het Meertens Instituut (KNAW). hoogleraar aan de Radboud Universiteit en hoofdredacteur van Neerlandistiek. Hij heeft een website, een YouTube-kanaal en een Twitter-account.
Dit bericht is geplaatst in nieuws met de tags . Bookmark de permalink.