Word na 180 jaar abonnee van De Gids!

Door Edzard Mik
hoofdredacteur van De Gids

Dit jaar viert literair tijdschrift De Gids zijn 180-jarige bestaan. Al sinds 1837 wordt de redactie gevormd door schrijvers. Zij maken een scherpe, eigenzinnige selectie van verhalen, gedichten en essays, voor lezers die het experiment op waarde weten te schatten. Want dat is de missie van De Gids: ruimte bieden aan literaire vernieuwing in een tijd dat deze ruimte steeds verder wordt beperkt.

Misschien bent u nog geen lid van De Gids. In dat geval kunt u nu voor slechts 7,50 een proefabonnement nemen: u ontvangt dan drie keer De Gids, krijgt toegang tot onze internet Gids en daagt bij aan de vitaliteit van het oudste literaire tijdschrift van Nederland.

Als u nu abonnee wordt, ontvangt u het jubileumnummer over het Nederlandse landschap met bijdragen van P.F. Thomése, Tommy Wieringa, Piet Gerbrandy, Niña Weijers en Marcel Moring. Bovendien krijgt u in het najaar een uitnodiging voor een bijzondere jubileumavond mét optredens van onder meer: Maria Barnas, Sasja Janssen en Maarten van der Graaff.

Ik hoop van harte dat wij u als nieuw lid mogen verwelkomen.