Bericht voor de lezers van Palmerijn van Olijve

Door Willem Kuiper

Tot mijn teleurstelling moet ik de ijzeren regelmaat, waarmee ik dankzij de helpende handen van Ingrid Biesheuvel (transcriptie en autopsie van Palmerijn van Olijve) en Tatiana-Ana Fluieraru (transcriptie van Palmerin d’Olive) sinds maandag 30 maart 2015 elke week een hoofdstuk van deze letterlijk en figuurlijk ‘eindeloze’ roman on-line zette, tijdelijk onderbreken. Over de reden waarom wil ik niet geheimzinnig doen. Er is afgelopen Witte Donderdag een tumor in mijn keel ontdekt. Sindsdien word ik uitputtend onderzocht door KNO-oncologie van het VUmc. Hopelijk kan deze week het onderzoek afgerond worden en kan er een behandelplan worden opgesteld.

Bij dezen meld ik mij voor onbepaalde tijd af voor elke uitnodiging die ik ontvangen heb en nog ga ontvangen. Ik trek mij terug als een oester in zijn schelp, maar ben digitaal bereikbaar via de gebruikelijke Internet-snelwegen.

W.K.