Workshop Historical Literary Variation as a Mirror for Language Change

Op donderdag 13 april 2017 organiseren de Universiteit Utrecht en het Meertens Instituut een workshop over historische taalvariatie en -verandering:  Historical Literary Variation as a Mirror for Language Change. Jonge onderzoekers verzorgen lezingen over hun werk en bespreken taalkundige elementen vanuit verschillende taalkundige en letterkundige perspectieven. De workshop wordt ingeleid door dr. Marjo van Koppen (UU/UiL OTS) en dr. Feike Dietz (UU/ICON). Het volledige programma en de abstracts zijn te vinden op de website van het project Language Dynamics in the Dutch Golden Age (UU). Voor deze workshop zijn nog een aantal plekken beschikbaar. U kunt zich tot uiterlijk dinsdag 4 april per mail opgeven bij Mirella De Sisto: mirella.de.sisto@meertens.knaw.nl

Locatie: Drift 25 (zaal 103), Universiteit Utrecht.