“Wij gaan iets nieuws doen”

* * * Tijdelijk aanbod: teken in voor een gratis probeerperiode (alleen vandaag) * * *

U hebt er wellicht al iets over gehoord of gelezen: Neder-L gaat op de schop. De website oogt al enige tijd wat ouderwets, en ook technologisch is de huidige webomgeving enigszins beperkt. Tijd dus voor een frisse nieuwe vormgeving, met meer multimediale mogelijkheden, aangepast aan de 21e eeuw, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat gaat u hiervan merken, behalve dat uw favoriete tijdschrift er nog mooier en aantrekkelijker zal uitzien? Welnu, om te beginnen kunt u voortaan intekenen op uw gepersonaliseerde selectie uit ons aanbod. Wilt u alleen de populaire columns van Marc van Oostendorp en Willem Kuiper, of toch liever louter cartoons en vacatures? Wel poëzie en in vredesnaam geen grammatica? Het kan allemaal met ons nieuwe premium abonnement. Tegen een kleine maandelijkse vergoeding stelt u zelf uw eigen filter samen, en krijgt u bij inloggen alleen die content te zien die aangepast is aan uw persoonlijke wensen. Wilt u dat niet, en wilt u toch elke dag uit het totale aanbod kunnen kiezen? Dan kunt u volstaan met het basisabonnement dat gratis is en waarbij u gewoon per artikel een klein bedragje betaalt.

U denkt misschien: waarom moet er zo nodig betaald worden voor iets wat voorheen gratis was? Wij hebben zelf lang geworsteld met deze vraag, maar na een uitgebreid marktonderzoek en na bestudering van onze eigen middelen en mogelijkheden zijn wij tot de overtuiging geraakt dat dit voor iedereen het beste is. Uit onderzoek blijkt dat mensen vooral informatie waar ze niet op zitten te wachten, helemaal niet op prijs stellen. Voorts lijkt het erop dat gratis informatie minder serieus wordt genomen dan betaalde informatie. Dat zijn twee belangrijke redenen om op te houden met het bestoken van onze lezers met allerlei gratis wetenswaardigheden waarvan het onduidelijk is waarom we ze moeten kennen of waartoe ze dienen, en over te gaan naar een moderner en meer marktconform stelsel, waarbij de kwaliteit van de inhoud ook uitgedrukt wordt in de inspanning die de lezer ervoor moet leveren.

Wij zijn ons ervan bewust dat elke verandering weerstand oproept, maar Elk nadeel heb z’n voordeel denken wij dan maar, en u zult merken dat u snel went aan de nieuwe opzet, die u welbeschouwd alleen maar verbeteringen op zal leveren.

Tot slot vatten wij de kenmerken van uw keuze nog even samen in het onderstaande schema:


Neder-L in de 21e eeuw

Neder-L Basis
Neder-L Premium
Prijs
Gratis
(pay per view)
Nog te bepalen
(pay per month)
Keuze uit volledig aanbod
Elke dag nieuwe content
Nieuws uit de neerlandistiek
Vacaturemeldingen
Evenementen/aankondigingen
Boekbesprekingen
Humor
×
Uw persoonlijke Neder-L-filter
×
Neder-L-meldingen per e-mail
×
Toegang tot de Neder-L-app
×
Support van het Neder-L-team
×

U kunt tijdelijk (alleen vandaag) intekenen voor een gratis probeerperiode. Noteer uw naam in de reactiegelegenheid, en alles komt in orde. Geen e-mailadressen of andere persoonlijke gegevens! Wij gaan u niet lastigvallen met allerlei reclame, en wij weten toch wel wie u bent.