Taalprof 10 jaar

De volledige redactie, de ondersteunende dienst, alsmede het bedrijfsroltongtoeterorkest van Neder-L feliciteert de Taalprof, cartoonist en onvermoeibaar reageerder, van harte met het tienjarig bestaan van zijn eigen blog – in al die tijd een ongeslagen voorbeeld van valorisering van de taalwetenschap.

Je kunt de Taalprof bewonderen om zijn volharding, om zijn stijl, om zijn heldere geest, om zijn vele originele observaties over de taal, of om zijn interessante kijk op de didactiek. Maar het meest bewonderen wij de Taalprof om het eindeloze geduld waarmee hij telkens met mensen in alle uithoek van het internet in discussie gaat over de grammatica en het nut daarvan.

De Taalprof is de nestor van de Nederlandse taalblogosfeer. Hij is een inspiratiebron voor ons allemaal. Op naar de komende 110 jaar Taalprof!