Een informaticus in Toronto

Door Marc van Oostendorp


Ik wil een nieuwe, onregelmatige serie maken van video’s met neerlandici, over de vraag waarom ze Nederlands zijn gaan studeren. Vandaag de eerste aflevering, met Barend Beekhuizen, die deze week promoveerde in Leiden en volgende week begint bij de afdeling computer science van de Universiteit van Toronto.

Over Marc van Oostendorp

Marc van Oostendorp is onderzoeker aan het Meertens Instituut (KNAW). hoogleraar aan de Radboud Universiteit en hoofdredacteur van Neerlandistiek. Hij heeft een website, een YouTube-kanaal en een Twitter-account.
Dit bericht is geplaatst in geen categorie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

1 Response to Een informaticus in Toronto

  1. Herma van den Brand schreef:

    Leuk en goed initiatief! Je zou ook studenten taalwetenschap kunnen vragen waarom zij die studie zijn gaan doen en wat ze er allemaal leren.

Reacties zijn gesloten.