Vacature: docent Nederlands in Veliko Tarnovo (Bulgarije)

Met spoed gezocht: een avontuurlijke (net) afgestudeerde letterkundige, liefst Neerlandicus, die het leuk lijkt om gedurende 1 studiejaar Nederlandse les te geven aan de universiteit van de mooie oude hoofdstad van Bulgarije, Veliko Tarnovo.

Het studiejaar begint in oktober 2015. In juni 2016 start de zomervakantie, met mogelijk in september 2016 herexamens. Je geeft ca. 16 uren per week les aan gemotiveerde eerste-, derde- en vierdejaars studenten Toegepaste Taalwetenschappen, die Nederlands als keuzevak volgen. Het salaris is voor Nederlandse begrippen aan de lage kant, maar aangevuld met een subsidie (die al geregeld is), kan je er in Bulgarije ruimschoots van rondkomen.

Als je zin hebt in een spannende, leerzame ervaring, dan is dit een echte buitenkans!

Neem voor meer informatie contact op met Nikolay Popov, hoofd van de vakgroep Nederlands. Je kan hem natuurlijk ook meteen je gegevens en je CV mailen: dutch.centre@uni-vt.bg.