www.janvandoesborch.com online

Sinds enige tijd ben ik bezig met de voorbereiding van een Engelstalig onlineboek rond de Antwerpse drukker/uitgever Jan van Doesborch. Hij is bekend als uitgever van onder meer de naar hem genoemde bundel Refreinen, maar hij is ook de uitgever van Engelse vertalingen van bijvoorbeeld  Mariken van Nieumeghen en Frederick van Jenuen. De site heeft de intentie als platform te dienen voor de bestudering van het fonds van Jan van Doesborch. Graag nodig ik u als lezer van NederL uit, mee te schrijven aan het ‘boek’ en het verbeteren van de inhoud van de site www.janvandoesborch.com.

Piet Franssen

Dit bericht is geplaatst in geen categorie met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op www.janvandoesborch.com online

  1. Willem Kuiper schreef:

    Geluk en succes gewenst, Piet, met dit initiatief. Een bevlogen site voor een bevlogen drukker, uitgever en vertaler. Moge het navolging vinden zodat ook Gheraert Leeu, Hendrick Eckert van Homberch en Willem Vorsterman, om een paar collega's van Jan te noemen, het boek krijgen dat ook zij verdienen.

Reacties zijn gesloten.