Summer School History of the Book


Van maandag 18 augustus tot en met vrijdag 29 augustus 2014 organiseren de Bijzondere Collecties en de Leerstoelgroep Boekwetenschap en Handschriftenkunde van de Universiteit van Amsterdam voor de vijfde keer de jaarlijkse Summer School History of the Book. Deze staat open voor alle geïnteresseerden in boekgeschiedenis.
Deelnemers kunnen zelf een à la carte-programma samenstellen uit diverse cursussen, workshops, rondleidingen en colleges. Ter gelegenheid van de tentoonstelling Sterke verhalen, die van 24 juni tot en met 5 oktober 2014 bij de Bijzondere Collecties te zien is, kan ook gekozen worden voor een speciaal programma rondom dit thema. Dit programma bestaat uit colleges en toverlantaarnvoorstellingen.
Meer informatie over het programma, kosten en inschrijving zijn te vinden op http://www.bijzonderecollecties.uva.nl/summerschool.