TiNT-dag (Brussel, 25 okt. 2013)

Op vrijdag 25 oktober 2013 organiseert NL-TERM in samenwerking met het Steunpunt Nederlandstalige Terminologie de vijfde TiNT-dag (Terminologie in het Nederlandse Taalgebied). Dit jaarlijks terugkerende evenement is bedoeld om actueel onderzoek en de professionele praktijk op het gebied van Nederlandstalige terminologie voor te stellen voor een breed publiek.

Deze keer wordt de TiNT-dag in Brussel gehouden in het Centrum voor Vaktaal en Communicatie (Zaal D.2.01, Vrije Universiteit Brussel, Campus Etterbeek, Pleinlaan 2). Het centrale thema is dit jaar domeinverlies, het verschijnsel dat in sommige vakdomeinen het Nederlands in de professionele communicatie onder druk staat. De toegang is 20 euro inclusief lunch en receptie.

Zie hier voor meer informatie, het programma en om u in te schrijven.