5 oktober: Geen Daden Maar Woorden Festival Rotterdam


Op zaterdag 5 oktober 2013 presenteert Geen Daden Maar Woorden Festival Rotterdam weer een avond vol literatuur, muziek en dans in de Rotterdamse Schouwburg. Geen Daden Maar Woorden Festival, georganiseerd door Passionate Bulkboek, is een multimediaal avondvullend evenement waarin de hedendaagse literatuur centraal staat. Door letteren te combineren met andere disciplines zoals muziek, film, dans en theater wil het Geen Daden Maar Woorden Festival een avond zijn die zich op de scheidslijn tussen kunst en uitgaan bevindt.

 

Deze editie zijn er voordrachten en optredens te zien en te horen van onder meer Bert Wagendorp, Herman Brusselmans, Elfie Tromp en Spinvis. Eén ticket biedt toegang tot alle ruimtes van de Rotterdamse Schouwburg, zodat een eigen avond vol literatuur, muziek en theater is samen te stellen. Voor meer informatie, het complete programma en kaartverkoop, zie: www.gdmw.nl.