Programmering Manuscripta bekend

Manuscripta is de jaarlijkse opening van het boekenseizoen. Nederlandse uitgeverijen presenteren de nieuwe titels van het komende seizoen. Er zijn boekpresentaties, podiumoptredens, interviews met bekende en debuterende auteurs, signeersessies en bijzondere acts.

Op twee centrale podia, de Schrijversparade en het Theater van ‘t Woord, zullen bekende auteurs om het half uur interviews geven en previews verzorgen van hun nieuw te verschijnen werk. Zij zullen hierin worden begeleid door scherpe presentatoren die niet bang zijn om rake vragen te stellen.

Maar ook:
*Het literaire vluggertje: onverwachtse één op één ontmoetingen met auteurs. Zonder te weten wie je zult ontmoeten stap je een ruimte binnen. Daar wacht een auteur die samen met jou tijdens een ongewone activiteit over zijn of haar nieuwe boek zal praten.
*Manuscripta Boekhandel: neus door een selectie van de nieuwste titels van het komende boekenseizoen.
*Het Boekenrad: in een quiz neem je het op tegen een tegenstander en maak je kans op de nieuwste titels van dit boekenseizoen. Ook worden er unieke gesigneerde exemplaren weggeven.
*OBA signeersessies: laat je net aangeschafte of gewonnen boeken direct signeren.

Zie hier voor het volledige programma.
Zie hier voor de officiële website van Manuscripta

Wanneer: zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2013
Waar: Manuscripta 2013 zal plaatsvinden op een eigen festivalterrein op het Museumplein.