Online Jan Cremer-veiling

Full Disclosure:

The Art and Life (and Loves) of Jan Cremer

                       Door Bart FM Droog

De veilingmeester van de Grote Jan Cremer-veiling bericht: “Aan de vooravond van 50 jaar Ik Jan Cremer rekent de onverbiddelijke bestseller-schrijver definitief af met iedereen die hem voor een opschepper of een fantast hield. De collectie die nu door Adams wordt aangeboden, bevat een overvloed aan bewijsstukken voor de ongelofelijke verhalen van de rusteloze jongen uit Enschede die in zijn eentje de kunst, de literatuur en de wereld veroverde, en niet te vergeten de meest begeerde vrouwen van zijn tijd.”

Dit gebeurt online, op: http://jancremerveiling.nl/

Naast kunstwerken en Cremeriana worden ook gedichten geveild van onder meer Arie Visser, Hans Sleutelaar, C.B. Vaandrager en Andre Kuyten.

De veiling is sinds 10 juni j.l. gaande en er wordt al zeer veel geboden. Op speciaal verzoek is er op zondag 23 juni 2013 een fysieke kijkdag ingelast en wel in het kantoor van Veilinghuis Adams Amsterdam Auctions, Herengracht 458, op de benedenverdieping van het Goudstikkerhuis. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen daar alle te veilen stukken bezichtigd worden. Op de veilingsite is dat nu al virtueel mogelijk.

Nadere informatie:

Adams Amsterdam Auctions
Herengracht 458
1017 CA Amsterdam