Stoppen

 Door Bas Jongenelen

Vorig jaar plaatste ik mijn eerste bericht op Neder-L. Een jaar lang heb ik iedere week een berichtje geplaatst, maar met die regelmaat ga ik nu stoppen. Ik zal mijn tijd en energie anders moeten gebruiken, omdat ik van  het NWO een beurs gekregen heb om een proefschrift te schrijven. Deze beurs is speciaal voor leraren om gedurende vier jaar twee dagen per week onderzoek te verrichten. Een normaal mens krijgt vier jaar lang vijf dagen per week de tijd hiervoor, maar leraren kunnen alles sneller (en zij hebben van die ruime vakanties). Hoe dan ook, het wordt hard werken voor me.

Lezer, bent u ook leraar en zou u ook van deze beurs gebruik willen maken? Ook dit jaar is er weer een nieuwe ronde, kijk daarvoor op www.nwo.nl/leraren.

Dit bericht is geplaatst in geen categorie. Bookmark de permalink.

Één reactie op Stoppen

  1. Laura Jacobs schreef:

    Dank u wel, meneer Jongenelen; ook voor de tip over NWO!

    Waar gaat uw onderzoek over, of mogen we dat niet weten 🙂

Reacties zijn gesloten.