Neder-L in blogformaat: http://nederl.blogspot.com/

Subject: Neder-L in blogformaat: http://nederl.blogspot.com/
From: “Ben B.J. Salemans”
Reply-To:Elektronisch tijdschrift voor de neerlandistiek
Date:Wed, 16 Jun 2010 01:18:51 +0200
Content-Type:text/plain

Beste Neder-L-abonnees,

Het zal jullie zijn opgevallen dat de afgelopen maanden er maandelijks minder Neder-L-nummers verschenen dan jullie gewend waren. Het maken van Neder-L-nummers kost redactieleden gewoon erg veel (vrije) tijd en die is steeds schaarser.

De redactie heeft besloten om Neder-L in blogformaat te gieten. De verschillende redacteurs van Neder-L hebben toegang tot dat blog en plaatsen er al nieuwsberichten in. Dat werkt efficiënter. Bovendien worden nieuwsberichten sneller geplaatst. In de praktijk betekent dit dat Neder-L wekelijks een of meer keren wordt ververst / aangevuld met nieuwe berichten op het gebied van de Nederlandse taal- en letterkunde. Dat is toch goed nieuws, lijkt me.

Jullie kunnen het blog al bekijken en gebruiken:

http://nederl.blogspot.com/

Wat dit betekent voor de e-mailbulletins en de oude webversie van Neder-L, op http://www.neder-l.nl, is nog niet geheel duidelijk. De webversie blijft in elk geval wel op het aangeduide internetadres bestaan. Maar hoe die wordt vormgegeven of wordt gecombineerd met de nieuwe blogversie, is nog niet in alle details duidelijk. Maar daar komen we heus wel uit.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet, mede namens de redactieleden,

Ben Salemans