Vragenlijst over leesgewoonten

Door Inge van de Ven

Literatuur Lezen & Aandacht

Dit is een vragenlijst met vragen over je leesgewoonten, aandacht en doorzettingsvermogen, die ik heb ontwikkeld in samenwerking met Frank Hakemulder  (Unversiteit Utrecht) & Anne Mangen (Norwegian Reading Center, Universiteit van Stavanger).

De vragen zijn gericht tot lezers van literaire teksten (dus als je nooit een boek voor je plezier leest ben je niet de doelgroep). Fervente lezers en liefhebbers van literatuur worden in het bijzonder uitgenodigd om deel te nemen!

Je informatie zal gebruikt worden voor een studie over het lezen van literatuur en concentratie; de resultaten kun je later hier terugvinden. Je data zullen natuurlijk geanonimiseerd worden.

Klik op de link bovenaan dit bericht om te beginnen.

Afbeelding van Pexels via Pixabay