Verlengde inschrijvingsdatum Taalunie Docentencursussen

(Bericht Taalunie)

Door de uitzonderlijke omstandigheden overal ter wereld hebben we de uiterste datum voor inschrijving van twee online Taalunie Docentencursussen verschoven.

  • Tot 12 juni: de Verdiepingscursus Onderzoek en Onderwijs heeft als thema: de internationale positie van de Nederlandse taal en cultuur. Deze cursus vindt plaats in de laatste week van augustus 2020. Bent u niet alleen werkzaam als docent, maar ook als onderzoeker? Schrijf u dan zo snel mogelijk in.Meer informatie > 
  • Tot 1 september: de Verdiepingscursus NVT@Ned zal in het najaar van 2020 plaatsvinden. Bent u al meer dan een jaar werkzaam in het NVT-onderwijs? Dan is deze cursus wellicht heel geschikt voor u.  Meer informatie >
  • In overleg met alle partners heeft de Taalunie besloten dat de organisator van het Seminarium zich in 2020 en in samenwerking met alle partners zal richten op de ontwikkeling van specifieke instrumenten voor de professionalisering en ondersteuning van NVT-docenten. Die nieuwe instrumenten zullen het professionaliseringsaanbod van de Taalunie vanaf 2021 versterken. Daar zult u als NVT-lesgever ook de vruchten van plukken. De Taalunie houdt u op de hoogte.