‘Het salieavondje bij juffrouw Pieterse’

Preview: 200 jaar Multatuli

‘Juffrouw Laps, je bent een zoogdier!’ Als haar zoon (leraar op de basisschool) een biologisch feitje deelt met de bezoekende dames, eindigt het theekransje bij juffrouw Pieterse met een scheldpartij en uittocht. Voordracht van ‘Het salieavondje bij juffrouw Pieterse’ gebaseerd op ‘De geschiedenis van Woutertje Pieterse’ van Multatuli.

In de herfst van 2020 vieren we het 200ste geboortejaar van Multatuli (Eduard Douwes Dekker), schrijver van onder meer ‘Max Havelaar’, met een avond gewijd aan zijn liefdesbrieven, -verhalen en leven in samenwerking met Feest der Poëzie, De Arbeiderspers en Uitgeverij Boom.

Houd de online agenda van De Nieuwe Liefde in de gaten voor onze najaarsprogrammering en/of abonneer je op de maandelijkse nieuwsbrief.

(Bekijk deze video op YouTube)