Nieuwe podcast: Sprekende letteren

Door Redactie De Gids

Toen we hoorden dat in elk geval tot 1 september grote evenementen niet door kunnen gaan, en voorlopig dus ook literaire avonden nog niet in de agenda komen, wilden we het mogelijk maken om vanuit huis naar voordrachten van auteurs te luisteren. Daarom gaan we nu van start met een thuisblijf-editie van een podcast waar we al langer op broeden: Sprekende Letteren. In elke aflevering hoor je een verhaal, essay of poëzie uit literair tijdschrift De Gids, voorgelezen door de auteur zelf, vanuit zijn/haar woonkamer, werkkamer of tuinhuis. Hierboven staat de eerste aflevering; ook afleveringen 2 en 3 komen vandaag online. Vanaf nu komt er iedere week een aflevering bij

(Presentatie en montage door Selin Kuscu, en muziek van Niels Koopmans.)