Gezocht: nieuwe redacteurs Vooys

Vooys, tijdschrift voor letteren, is vanaf begin juni op zoek naar enthousiaste nieuwe redacteurs. Vooys is een literairwetenschappelijk tijdschrift over letteren en het raakvlak met andere disciplines, dat vier keer per jaar verschijnt. Er staan verschillende posten open voor sollicitatie. Vanaf juni zoeken we studenten die de positie van eindredacteur, penningmeester en abonneeservice willen bekleden.

De posities zijn geschikt voor alle geesteswetenschappenstudenten van Nederland die zich graag bezighouden met literatuur. Op het moment is de redactie gevuld met (master)studenten Nederlands, literatuurwetenschap en mediastudies, maar we staan open voor studenten vanuit elke hoek van het veld van de geesteswetenschappen.

Solliciteren voor een functie bij Vooys kan tot uiterlijk zaterdag 16 mei. Meer informatie over het tijdschrift, de verschillende posten en de sollicitatieprocedure is te vinden op onze website.