Automatisch antwoord

WOinActie gaat voor de maand november universiteitsmedewerkers oproepen om een automatische antwoord te sturen.

Ik heb me momenteel aangesloten bij de zgn. “witte staking” van WOinActie. Dit houdt in dat ik op dit moment mijn aantal werkuren beperk tot mijn aanstellingsomvang. Hierdoor kan het langer duren voordat u een antwoord op uw e-mail ontvangt. Het structureel overwerken heeft de afgelopen jaren geleid tot een negatief effect op mijn privé-leven en mijn welzijn. Mijn excuses voor het eventuele ongemak dat door deze witte staking wordt veroorzaakt maar ik hoop op uw begrip.

I am currently participating in the WOinActie “witte staking” (actions short of a strike) in which I do not work longer than my contract hours.  This may result in a delay in replying to your message. Structural overtime affects Dutch academics’ personal life and well-being.  Apologies for any inadvertent inconvenience caused, but I hope you understand.

Hiermee start WOinActie een serie acties die langzaamaan worden opgevoerd.