Pas verschenen: Zichtbaar Nederlands. Grammatica NT2

(Persbericht Coutinho)

Dat grammatica niet moeilijk, abstract en saai hoeft te zijn, bewijst de nieuwe uitgave Zichtbaar Nederlands. In deze uitgave wordt de Nederlandse grammatica op een visuele manier uitgelegd met weinig tekst en veel schema’s, voorbeelden en humoristische tekeningen.

Zichtbaar Nederlands helpt anderstaligen om de grammaticaregels op een leuke, toegankelijke manier snel onder de knie te krijgen. De auteur werkt met vuistregels en de uitleg is zo kort mogelijk. De visuele ondersteuning werkt verhelderend en motiverend, en zorgt er bovendien voor dat cursisten de informatie goed kunnen onthouden.

  • Grammaticale onderwerpen van A1 t/m B2
  • Met spreekoefeningen om de grammaticaregels toe te passen
  • Met online inslijpoefeningen op verschillende taalniveaus en animaties
  • Voor midden- en hoogopgeleide anderstaligen

Over de auteur
Bas van der Ham werkt als docent NT2 aan de opleiding Neerlandistiek van de Adam Mickiewicz-universiteit in Poznán, in Polen.

Zichtbaar Nederlands – Grammatica NT2 / Bas van der Ham / ISBN: 9789046906484 / 280 pagina’s / € 39,50