31 januari 2019, Amsterdam: De Taalbeheersing van Tegenwoordig

Een van de oudste studieverenigingen van het land, Helios voor studenten neerlandistiek aan de UvA, bestaat dit jaar 100 jaar. In het kader van deze mijlpaal heeft de lustrumcommissie voor elk van de vier vakgebieden van de neerlandistiek een speciale avond georganiseerd. Op donderdag 31 januari aanstaande wordt deze reeks afgesloten met De Taalbeheersing van Tegenwoordig. Vier vooraanstaande wetenschappers uit het hele land komen vertellen waar zij mee bezig zijn en zullen in gesprek gaan met het publiek. De avond is bedoeld voor iedereen met een interesse in argumentatie, retoriek en verbale communicatie: studenten, docenten, wetenschappers en andere geïnteresseerden zijn welkom. We beginnen om 18.30 uur en rond 21 uur begint de borrel.

De eerste twee sprekers die zijn bekendgemaakt zijn Dr. Henrike Jansen (Universiteit Leiden) en dr. Jos Hornikx (Radboud Universiteit Nijmegen). De overige twee sprekers zullen snel bekend worden gemaakt via Facebook, waar ook meer informatie te vinden is over de sprekers en het programma.

Donderdag 31 januari 2019
Inloop om 18.15 uur en aanvang om 18.30 uur. Er is een pauze en om 21.00 uur begint de borrel.
Locatie: Doelenzaal, Universiteitsbibliotheek van Amsterdam (Singel 425)
Meer informatie vindt u op de website van Helios of op Facebook.