Onderzoek onder alumni en studenten van taalopleidingen

Het Nationaal Platform voor de Talen is opgericht om de talenstudies in Nederland meer op de kaart te zetten. Het uiteindelijke doel van het Platform is het opstellen van een Deltaplan voor alle talenopleidingen. Daarbij kunnen wij de hulp van alumni (afgestudeerd na 2012) en studenten goed gebruiken. Help ons door een korte enquête in te vullen en maak daarmee kans op een mooie prijs. Ook delen van de enquêtes wordt zeer gewaardeerd.

Enquête voor alumni van talenstudies

Onze alumni-enquête is bedoeld voor iedereen die na 2012 een universitaire taalbachelor heeft afgerond. Dat kan Nederlandse Taal & Cultuur zijn, een vreemde taal of een studie als Communicatie- en Informatiewetenschappen. Dankzij deze enquête krijgen wij een goed beeld van hoe alumni hun studie en de overgang naar het werkveld hebben ervaren. Invullen van de enquête kost maximaal 15 minuten. Onder de deelnemers verloten we 10 bol.com-cadeaukaarten t.w.v. € 50,-.

Vul hier de enquête voor alumni in.

Geen alumnus, maar student?

Ben jij nog geen alumnus, maar volg je momenteel een taalstudie? Ook dan zijn wij heel benieuwd naar jouw mening en ervaringen. Vul onze enquête voor studenten in! Ook uit de studenten die de enquête invullen, kiezen we willekeurig 10 deelnemers die een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,- winnen.

Klik hier om de enquête voor studenten in te vullen.

Oproep: verspreid deze enquête onder de doelgroep

Ken jij mensen uit onze doelgroep (alumni of studenten)? We zouden het erg waarderen als je de enquêtes verspreidt, bijvoorbeeld via social media of alumninetwerken. Hoe meer mensen de enquêtes invullen, hoe beter wij inzicht krijgen in de doelgroepen.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!