Digital Humanities Conference 2019 (DH2019) in Nederland

Begin juli 2019 zal in Utrecht een mondiaal Digital Humanities congres worden gehouden. Het is de eerste keer dat de Digital Humanities Conference Nederland aandoet. Tussen 8 en 12 juli, van maandag tot vrijdag zijn er workshops, lezingen en demonstraties. Wie wil zien wat digitale analyse- en presentatietechnieken de Geesteswetenschappen en Sociale wetenschappen te bieden hebben, is van harte welkom. Meer informatie is te vinden op: de website van het congres.

Wie wil meedoen als spreker, kan een voorstel indienen. Meer informatie daarover is te vinden op: deze pagina.

Het lokale Utrechtse organisatiecomité gaat niet over de selectie van de voorstellen. Maar we zijn wel actief in het organiseren van bijeenkomsten, wedstrijden en demonstraties om het congres heen. Het congres vindt plaats in Tivoli, dat de hele week beschikbaar is voor alle activiteiten. Wie meer informatie wil over de mogelijkheden, kan mailen met Els Stronks (e.stronks@uu.nl).