Het lelijkste Nederlandse woord

Door Marc van Oostendorp

Deze week waren er een paar buitenlandse studenten Nederlands op bezoek bij het Meertens Instituut. Omdat aan buitenlandse studenten Nederlands altijd maar wordt gevraagd wat ze zo mooi vinden aan het Nederlands, vroeg ik ze naar het lelijkste Nederlandse woord.

(Bekijk deze video op YouTube.)

Over Marc van Oostendorp

Marc van Oostendorp is onderzoeker aan het Meertens Instituut (KNAW). hoogleraar aan de Radboud Universiteit en hoofdredacteur van Neerlandistiek. Hij heeft een website, een YouTube-kanaal en een Twitter-account.
Dit bericht is geplaatst in video, vlog met de tags . Bookmark de permalink.

3 Responses to Het lelijkste Nederlandse woord

  1. Rob Duijf schreef:

    Komt er ook nog een filmpje na de titel…?

Reacties zijn gesloten.