Wat is Academische Communicatie?

Door Marc van Oostendorp

Aan de Radboud Universiteit ben ik behalve hoogleraar Nederlands, ook hoogleraar Academische Communicatie, voor In’To Languages. Omdat ik niet aanwezig kon zijn bij een interne dag van In’To Languages nam ik deze week dit korte filmpje op om uit te leggen wat Academische Communicatie is, waarom het belangrijk is en wat voor soorten academische communicatie er zijn.

(Bekijk dit filmpje op YouTube.)

Over Marc van Oostendorp

Marc van Oostendorp is onderzoeker aan het Meertens Instituut (KNAW). hoogleraar aan de Radboud Universiteit en hoofdredacteur van Neerlandistiek. Hij heeft een website, een YouTube-kanaal en een Twitter-account.
Dit bericht is geplaatst in video, vlog. Bookmark de permalink.

2 Responses to Wat is Academische Communicatie?

  1. msvandermeulen schreef:

    Duidelijk filmpje. Enige punt (sprak hij, terugschieterend in z’n MOOC-rol): voor mij zou het helderder zijn als het rooster vanaf de introductie in beeld blijft. Dat is rustiger, en je kunt nog eens rustig naar de info kijken.

    • Ik zal hier eens uit de school klappen: dat is waar, maar het lukte me om technische reden niet om dat te doen én tegelijkertijd het verschijnen van de tekst te synchroniseren met het gesproken woord. Dat tekent natuurlijk mijn amateurisme, maar daar wordt permanent aan gewerkt.

Reacties zijn gesloten.