Vacatures: twee nieuwe redacteuren De Reactor

De Reactor, Vlaams-Nederlands platform voor literaire kritiek, bestaat in 2019 tien jaar: hoog tijd voor een digitale vernieuwing en een verdere versterking van de redactie. Daarom is het platform op zoek naar twee nieuwe redacteuren: een recensieredacteur die de literaire productie in de gaten houdt, daaruit selecteert en nieuwe stukken redigeert; en een redacteur nieuwe media die meedenkt over digitale vernieuwing van het platform. De Reactor staat middenin de literaire wereld en publiceert kwaliteitsvolle, diepgravende recensies die ertoe doen.

Stuur je motivatiebrief en cv vóór 30 juni naar info@dereactor.org. Het redigeren van een proefrecensie kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure, net als een sollicitatiegesprek. De Reactor zet in op gelijke kansen en diversiteit, en nodigt ook oudere kandidaten uit om te solliciteren.

Dit bericht is geplaatst in vacature. Bookmark de permalink.

2 reacties op Vacatures: twee nieuwe redacteuren De Reactor

  1. Berthold van Maris schreef:

    Dit is geen vacature,
    maar een oproep om vrijwilligerswerk te doen.

  2. Martinus Benders schreef:

    De uitmuntende beheersing van het Nederlands heeft niet voorkomen dat men schijnbaar niets weer over het gebruik van de juiste toon en opzet bij vacatures. Gebruikelijk is het vermelden van salaris etc. Betreft het vrijwilligerswerk dan is de gebruikte mal ridicuul.

Reacties zijn gesloten.