7 juni, Nijmegen: Mini-symposium over water

Op donderdag 7 juni vindt aan de Radboud Universiteit een mini-symposium over water plaats. Water heeft allerlei functies in de samenleving: het is een bron van leven, maar het kan ook een bedreiging vormen als gebieden door overstromingen getroffen worden. Water heeft ook talloze kunstenaars door de eeuwen heen geïnspireerd. Sprekers van verschillende achtergronden buigen zich over het fenomeen water en de rol ervan in onze cultuur en daarbuiten.  Voor het programma en meer informatie, zie het evenement op de website van het project Dealing with Disasters.

De toegang is gratis. Aanmelden bij Lotte Jensen (l.jensen@let.ru.nl) voor 1 juni 2018.

Datum: 7 juni, tijd: 14.00-17.00 uur. Plaats: Radboud Universiteit, Spinozagebouw, lokaal SP A 01.14, Montessorilaan 3, Nijmegen.