Showquiz: Hoe zagen die neerlandici er eigenlijk uit?

Gegroet, vrienden van de verscheiden neerlandici! De opgave van de vorige week werd snel opgelost. Marc Beerens was er natuurlijk weer als de kippen bij om de foto van Frederik Stoett te herkennen, en Dirkjan vond snel afbeeldingen van Geerte de Vries en Wim Buitendijk (al was de laatste van wat mindere kwaliteit omdat het een uitsnede was uit een toch al niet zo scherpe foto). Hier zijn ze:

Geerte de Vries

Wim Buitendijk

 

 

 

 

 

 

Voor de komende week heb ik van alle neerlandici een afbeelding in de collectie, dus de showquiz bevat alleen de opgave om te vertellen wie de neerlandicus is die op deze foto staat afgebeeld.Wie is dit?

Dit bericht is geplaatst in quiz met de tags . Bookmark de permalink.

4 reacties op Showquiz: Hoe zagen die neerlandici er eigenlijk uit?

    • Peter-Arno Coppen schreef:

      Die is het inderdaad. Vooral bekend van zijn bundel ‘Zwaanzinnigheden,’ waarin opstellen over taal- en letterkunde staan, en die je antiquarisch nog weleens tegenkomt.

  1. joke van overbruggen schreef:

    H.J,.M,F. Lodewick

Reacties zijn gesloten.