Jaarboek ‘The Low Countries’ gaat digitaal en wil uw mening horen

(Redactie van The Low Countries)

Zopas is het jaarboek The Low Countries. Arts and Society in Flanders and the Netherlands verschenen, een uitgave van Ons Erfdeel vzw.

Het thema van dit 26ste nummer is: ‘About suffering they were never wrong, The old Masters’ – Dutch and Flemish Artists Around the Globe. Voor meer informatie, zie: www.onserfdeel.be.

Deze editie is de laatste op papier. Met fierheid en een zekere weemoed kijkt de redactie terug op zesentwintig delen. “Het is gezien. Het is niet onopgemerkt gebleven.”

Maar dit is geen afscheid. U kunt ons vanaf volgend jaar terugvinden op www.thelowcountries.eu, een online platform waar we met dezelfde passie en diepgang informatie, reflectie en commentaar zullen brengen  over de Lage Landen. Voor meer mensen. We hebben nog veel te zeggen.

In dat verband zijn we sterk geïnteresseerd in de mening van de lezers van Neerlandistiek over wat er op zon digitaal platform te vinden moet zijn. Wilt u onze vragenlijst invullen? U vindt ze via deze link Alvast veel dank voor uw bereidwillige medewerking,

 

Dit bericht is geplaatst in tijdschriften, websites met de tags . Bookmark de permalink.

1 Response to Jaarboek ‘The Low Countries’ gaat digitaal en wil uw mening horen

 1. Anton schreef:

  Ons Erfdeel

  mag wel worden geschaard onder allerlei andere periodieken met een gelijkaardige titel die zowel een beetje verheffing belooft als veel + diepe treurnis veronderstelt

  Maatstaf
  Van Nu en Straks
  De Gids
  Kritisch akkoord
  Podium
  Criterium
  Opwaartsche Wegen

  In zijn geïsoleerde + enorm gesubsidieerde vorm is het niet geschikt voor de rest van de 21e eeuw vermoed ik. Een richtings- en naamswijziging in “CaféWeltschmerz” zou echter nog wel enig verschil kunnen gaan maken.

Reacties zijn gesloten.