20 april 2018: Anéla/VIOT juniorendag, Tilburg

Op vrijdag 20 april 2018 wordt de jaarlijkse Anéla/VIOT juniorendag georganiseerd in Tilburg. Op deze jaarlijkse Juniorendag presenteren studenten, net afgestudeerden en promovendi in een informele sfeer hun scriptie- of promotieonderzoek op het gebied van toegepaste taalkunde.

De Juniorendag begint met een plenaire lezing van dr. Wyke Stommel. In de middag zal Prof. dr. Jos Swanenberg nog een plenaire lezing verzorgen. Informatie over de rest van het programma vind je op de website. Tijdens de Juniorendag worden er tevens prijzen uitgereikt: de posterprijs voor de beste poster van de dag én de jaarlijkse Anéla-VIOT Scriptieprijs voor de beste scriptie binnen het vakgebied.

Vanaf heden is het mogelijk om je in te schrijven voor deze dag. Kijk op: dit registratieformulier De inschrijving is open tot 13 april. Afmelden kan kosteloos tot 13 april. Vanaf 13 april wordt bij afwezigheid gevraagd het hele registratiebedrag te betalen.

Eventuele vragen kun je mailen naar anelaviotjuniorendag@gmail.com. Tot ziens op 20 april!