12 april 2018: Avond rondom Nescio met Lieneke Frerichs en Philip Huff, Haarlem

In 2018 is het een eeuw geleden dat Nescio debuteerde met z’n eerste bundeling van Dichtertje;De uitvreter;Titaantjes bij de Haarlemse kunsthandelaar annex uitgever J.H. de Bois. Op 12 april vieren Stichting Literair Haarlem en Kennemer Boekhandel dit jubileum met een avond rondom Nescio in het Noord-Hollands Archief.

Biograaf Lieneke Frerichs en schrijver en Nescio-liefhebber Philip Huff vertellen en lezen voor uit Nescio’s werk en maken duidelijk waarom het werk van Nescio nog steeds zeer de moeite waard blijft.

Lieneke Frerichs is biograaf en bezorger van onder meer het  Natuurdagboek en Het geluk van in Amsterdam te wonen. Zij houdt zich al haar hele leven met Nescio bezig en werkt aan zijn biografie. Zij zal deze avond onder meer vertellen over de uitgave van de eerste verhalenbundel van Nescio. Schrijver Philip Huff is een groot liefhebber van Nescio en zal op deze avond een ode brengen aan zijn werk. En er is een speciale jubileumuitgave die u niet mag missen!

Datum: donderdag 12 april
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Noord-Hollands Archief, Jansstraat 40 in Haarlem
Entree: € 10
Reserveren: info@kennemerboekhandel.nl / 023-525 1944