Vacature: stage Internationale Vereniging voor Neerlandistiek (IVN)

Ben jij benieuwd hoe onderzoekers van over de hele wereld bezig zijn met de Neerlandistiek? En wil je bijdragen aan de organisatie van een groot congres? Dan is een stage bij de Internationale Vereniging voor Nederlandistiek (IVN) misschien wat voor jou.

Iedere drie jaar organiseert de IVN het Colloquium Neerlandicum: het congres voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met de Neerlandistiek. Op dat congres komen vijf dagen lang honderden onderzoekers en docenten samen om ideeën over de Neerlandistiek uit te wisselen. Het congres vindt plaats in Leuven in augustus 2018.

De IVN kan wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van het colloquium en is daarom op zoek naar stagiairs. Wil jij je organisatorische vaardigheden verder ontwikkelen? Wil je ervaren hoe het is om de PR en communicatie van een groot evenement te doen? Of ben je meer geïnteresseerd in de cultuurprogrammering?

Lees hier de vacature