Pas verschenen: Marijke van Faassen en Ton van Kalmthout (red.) Vonken van inspiratie. Correspondenten rond 1900 en de uitgave van hun brieven

Ter gelegenheid van het lanceren van het project Brieven en correspondenten rond 1900 en het afscheid van dr. Annemarie Kets organiseerde het Huygens ING eind 2016 een symposium. De lezingen die toen werden gehouden, zijn nu verschenen in een boekje dat is geredigeerd door Marijke van Faassen en Ton van Kalmthout. Behalve van de redacteuren zijn er bijdragen van Peter Paul Witsen, Gerlof Verwey, Annemarie Kets, Leo Jansen, Madelon de Keizer, Mathijs Sanders , Rob van de Schoor en Peter de Bruijn.

Het boekje is niet in de handel, maar er zijn nog enkele tientallen exemplaren om weg te geven. Zolang de voorraad strekt, dus. Wie interesse heeft kan een mail sturen naar info@huygens.knaw.nl. Dan krijgt de afzender het boekje toegestuurd.