Nog enkele enthousiaste docenten gezocht voor docentontwikkelteams

Door Erwin Mantingh

Nog enkele belangstellenden kunnen zich aansluiten bij de docentontwikkelteams (DOT’s) waarin docenten onder het motto ‘meer inhoud, meer plezier en betere resultaten’ samen met enkele vakwetenschappers en vakdidactici inspirerend onderwijs zullen gaan ontwerpen. Verspreid over het land gaan er het komend schooljaar zes docentontwikkelteams met verschillende onderwerpen aan de slag in de geest van het Manifest Nederlands op school (een pleidooi van de Meesterschapsteams Nederlands voor ‘bewuste geletterdheid’ in het schoolvak Nederlands). Heeft u interesse? Klik hier voor meer informatie. Aanmelding is nog mogelijk tot 15 juni a.s.

Dit bericht is geplaatst in oproep met de tags , , , . Bookmark de permalink.

3 Responses to Nog enkele enthousiaste docenten gezocht voor docentontwikkelteams

 1. Taalgaardenier schreef:

  Zelf ben ik expeir in NederFrAnglais, bovendien een lagerschoolse kennis van Frans en Engels. Echt Nederlands komt in deze opleidingen toch niet zoveel van pas, vermoed ik.
  Aangezien er niet veel mededinging te verwachten is, en ik toch met voornoemde kennis en ervaring uitsteek, neem ik aan dat ik met de rode loper verwacht wordt?

 2. josine schreef:

  Waar kan ik meer informatie vinden? Ik word doorgelinkt naar een pagina waar ik moet inloggen? Dank alvast. Josine

 3. Taalgaardenier schreef:

  Bedoelde je “doorverwezen” eigenlijk?
  Nou moe! (ouderwets zeker?)

Reacties zijn gesloten.