Symposium Promovendi Nederlandse Taal en Cultuur Nijmegen zwaaien af

Dit jaar zullen maar liefst zes promovendi van de afdeling Nederlandse Taal en Cultuur van de Radboud Universiteit Nijmegen hun proefschrift verdedigen, een mooi moment om hen allen uit te nodigen hun letterkundig onderzoek te presenteren. Namens de promovendi Lieke van Deinsen, Jeroen Dera, Ad Poirters, Sophie Reinders, Bart Verheijen en Marieke Winkler nodigt de afdeling u daarom van harte uit voor een middag waarin zij vertellen over hun belangrijkste of meest opzienbarende onderzoeksresultaten. Van zestiende eeuwse social media (Sophie Reinders) tot canonvorming in de vroege achttiende eeuw (Lieke van Deinsen), van  gebruikssporen in liturgische boeken (Ad Poirters) tot Nederlandse verzetsliteratuur tegen Napoleon (Bart Verheijen) en literaire kritiek in allerlei vormen en media (Marieke Winkler en Jeroen Dera): het belooft een gevarieerde, inspirerende middag te worden!

Deelname is gratis, wel graag even aanmelden bij Marieke Winkler via m.winkler@let.ru.nl. Ook voor vragen kunt u zich wenden tot Marieke Winkler.

Dag: vrijdag 27 januari
Tijd: 15u tot 17u (aansluitend borrel)
Plaats: Radboud Universiteit Nijmegen,
Erasmusgebouw, zaal E2.05