TiNT 2016: Terminologie van de gezondheidszorg

Op 18 november 2016 organiseert de vereniging NL-Term in samenwerking met het Instituut voor de Nederlandse Taal voor de achtste maal de TiNT-dag. TiNT staat voor Terminologie in het Nederlandse Taalgebied. Dit jaarlijks terugkerende evenement is bedoeld om zowel het onderzoek als de praktijk op het gebied van de Nederlandstalige terminologie te presenteren aan een breed publiek. TiNT 2016 vindt plaats op het RIVM, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in Bilthoven, van 9.30 tot 18.00 uur. Deelname is inclusief een goede lunch en na afloop schenken we een borrel. Bovendien ontvangt u een gratis exemplaar van de TiNT-bundel van 2015.

Alle informatie, inclusief programma en inschrijvingsformulier, vindt u op de website van de Taalunie.