De Maatschappij der Nederlandse Letterkunde: Wijnand Mijnhardt

Door Marc van Oostendorp

Voor de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde maakte ik vier filmpjes, waarin ik vier leden interviewde: Wijnand Mijnhardt, Hilde Pach, Judith Pollmann en Riet Schenkeveld – van der Dussen. Die filmpjes zal ik de komende dagen ook hier presenteren. Vandaag: de huidige voorzitter Wijnand Mijnhardt.

Over Marc van Oostendorp

Marc van Oostendorp is onderzoeker aan het Meertens Instituut (KNAW). hoogleraar aan de Radboud Universiteit en hoofdredacteur van Neerlandistiek. Hij heeft een website, een YouTube-kanaal en een Twitter-account.
Dit bericht is geplaatst in column, vlog met de tags , , . Bookmark de permalink.

3 Responses to De Maatschappij der Nederlandse Letterkunde: Wijnand Mijnhardt

  1. Liesbeth Koenen schreef:

    Denk dat je Riet Schenkeveld bedoelt?

Reacties zijn gesloten.