Nieuwe website Maatschappij der Nederlandse Letterkunde

Komend jaar viert de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde haar 250steverjaardag. De Maatschappij begint het jubileumjaar met de lancering van haar nieuwe website. Vanaf vandaag kunt u terecht op www.mijnedlet.nl voor uitgebreide informatie over de bijeenkomsten van de MdNL en haar werkgroepen, nieuwe boekuitgaven, een actuele agenda, columns, een galerij met hoogtepunten uit de collectie van de MdNL en nog veel meer. Ook zult u komend jaar al het nieuws rond de lustrumactiviteiten op deze website kunnen vinden.
De Maatschappij is ook al enige tijd actief op Facebook en Twitter. Zet de nieuwe website in uw favorieten, like de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde op Facebook en/of volg MdNL @Letterkunde op Twitter en blijf zo dagelijks op de hoogte van al het nieuws van en rondom de MdNL en haar leden!
Internet: www.mijnedlet.nl