Lancering website eduperron.nl op 15 oktober 2015

15 oktober vindt de feestelijke lancering van de nieuwe website eduperron.nl plaats in de Aula van de Koninklijke Bibliotheek te Den Haag, Prins Willem-Alexanderhof 5. Dit is tevens de najaarsbijeenkomst van het E. du Perron Genootschap.

Programma:

15.00   ontvangst, bezoek aan Letterkundig Museum en Expositie Topstukken KB
15.30 welkom Jan Bos, teamleider Collecties KB, en Gemma Nefkens, bestuurslid Stichting Menno ter Braak; Kees Snoek, biograaf van E. du Perron en voorzitter van  het E. du Perron Genootschap, en Arjan Peters, literair criticus De Volkskrant, spreken over leven en werk van E. du Perron; Krijn ter Braak, initiatiefnemer, en Jan Bos geven een toelichting bij de nieuwe website; Edgar du Perron, kleinzoon van de schrijver, stelt de website in gebruik.
16.30 borrel tot ca. 17.30 uur.

Zie ook de uitnodiging.

Alle geïnteresseerden zijn hartelijk welkom! Tot uiterlijk 10 oktober kunt u zich aanmelden bij eduperron@filmatelierdenhaag.nl. Geef s.v.p. aan of u met 1 of 2 personen komt. Mocht u toch verhinderd zijn, dan ontvangen we graag vooraf bericht.
Voorafgaand aan de presentatie bent u van harte welkom bij het Letterkundig Museum (ingang hal van de Koninklijke Bibliotheek). Daar is speciaal voor deze gelegenheid een kleine tentoonstelling aan E. du Perron gewijd met originele handschriften, brieven en foto’s. Verder wordt in de vaste tentoonstelling ‘Het Pantheon. 100 schrijvers – 1000 jaar literatuur’ aandacht besteed aan E. du Perron. Op vertoon van de uitnodigingskaart krijgt u gratis toegang tot het museum. Ook kunt u in de Koninklijke Bibliotheek de Expositie Topstukken KB gratis bezoeken.