Verschenen: TS #37

Het nieuwste nummer van TS is nu te lezen op www.tijdschriftstudies.nl. Nummer 37 bevat drie artikelen, respectievelijk over het genre van de chronique en de Franse auteur Bernard Frank, het Nederlandse tijdschrift Critisch Bulletin (1930-1941), en Belgisch-Poolse culturele mobiliteit tussen modernistische kunstenaars en tijdschriften. In TS Tools worden de mogelijkheden van de database van Nederlab gedemonstreerd door Nicoline van der Sijs, coördinator bij Nederlab. De andere vaste rubrieken zoals de recensies, Tien vragen (ditmaal aan een Nijmeegse tijdschriftredactie) en de signalementen zijn ook aanwezig, en het symposiumverslag betreft dit keer de Open Access bijeenkomst die in april werd georganiseerd door de UvA en Spui25.

artikelen
ts tools
recensies

tien vragen